Dve priložnosti

Mala 1 je igrala v Ljutomeru, Mala 2 pa v Mariboru.

V Ljutomeru so si Formiske priigrale dve priložnosti za uvrstitev v polfinale Državnega prvenstva v mali odbojki, v kolikor jim ne bi uspelo na naslednjem turnirju, od koder vodita prvi dve mesti v polfinale oz. med 8 najboljših ekip od skupno 65 ekip, bodo še imele eno priložnost na finalnem turnirju repasaža, od koder bosta tudi vodili prvi dve  mesti v drugi polfinale.

O turnirju v Ljutomeru je Maša H. napisala: V soboto, 16. marca 2019 smo imele ekipa Formis mala 1 v Ljutomeru turnir. Najprej smo se pomerile z ekipo Nova KBM Branik. Prvi set smo odigrale zelo dobro in ves čas je bil rezultat izenačen, a na koncu smo morale premoč priznati nasprotnicam. Po besedah naše trenerke se nam je v drugem setu "porušil sistem". Nismo pokazale veliko energije ter zbranosti in to tekmo smo zaključile z 0:2 v nizih. Sledila je tekma proti gostiteljicam, vrstnicam iz Ljutomera. Tokrat smo z manj energije in odločnosti začele prvi set ter ga izgubile. Prav tako se v drugega nismo podale zelo razpoloženo a smo na koncu vseeno zmagale. Vmesni rezultat v setih je bil 1:1, zato je sledil še tretji odločilni. Tega smo zmagale z dobro igro in se tako veselile zmage z 2:1 v nizih. Obračun na sosednjem igrišču je določil, da so naše naslednje nasprotnice bile vrstnice iz Lendave. Zdi se mi, da v zmago nismo bile prepričane, a smo same sebe presenetile ter oba seta zmagale. Na tem turnirju smo se zelo veliko naučile, in se z novimi izkušnjami podajamo na naslednji turnir, ki bo 23. marca.

O turnirjih v Mariboru je Klara K. D. napisala: Danes v soboto, 16. 3. 2019, smo najprej igrale proti OK Ptuj. V prvi postavi so igrale Alina, Elena, Nisa in Eva, zmagale so jih z rezultatom 25:13. Drugi set smo igrale Klara, Nina, Lana in Laura. Tudi me smo jih premagale s 25:16. Sledila je druga tekma proti Novi KBM II. Prvi set so naše izgubile z rezultatom 23:25. Drugi set smo igrale me in smo zmagale s 25:14, žal smo potem tretji set izgubile. Nato smo igrali odločilno tekmo z OK Lenart. Prva postava jih je z lahkoto zmagala 25:20. In druga postava tudi. Zmagale smo jih 25:23. Tako se je končal naš turnir z veselimi obrazi in veseljem, da smo zmagale.


Vsi turnirji in rezultati ... finalni del.

Vsi turnirji in rezultati ... za mesta.


 

 

 


 

 

 


 

 

 

 

Galerija slik:

Dve priložnostiDve priložnostiDve priložnostiDve priložnostiDve priložnostiDve priložnosti

top