Starejše deklice 1 in 2 v 1. ligo

Obe ekipi Formisk v 1. ligo oz. med 8 ekip na vzhodu za starejše deklice.

V Šoštanju in Hočah je potekal drugi turnir kvalifikacij za starejše deklice.

O turnirju v Šoštanju je Tinkara Š. napisala: Drugi turnir v Šoštanju  se je za starejše deklice I končal z dvema zmagama. Prvo tekmo smo igrale proti domačinkam iz Šoštanja. Tekmo smo začele zelo dobro, med setoma smo imeli nekaj vzponov in padcev, ampak na koncu smo jih premagale z rezultatom 2:0. Drugo tekmo smo igrale z ŽOK Maribor, kjer je dobila priložnost naša druga postava, ki se je zelo dobro izkazala. Tekmo smo začela z rezultatom 9:0, preostali del tekme je naša druga postava igrala odločno in zbrano ter dobila set. Drugi set so odigrale odlično in ga dobile. Po zaključenem turnirju pa se je naša ekipa odpravila še na skupno kosilo.

O turnirju v Hočah je kapetanka Manca K.napisala: V soboto, 23. 11.,smo imele deklice II drugi turnir v sezoni. Igrale smo proti nasprotnicam s katerimi smo se že srečale, in sicer najprej proti Murania Lendava ter nato proti SIP Šempeter. Obe tekmi smo odigrale borbeno in disciplinirano, kar je odraz naše ekipne povezanosti. To nam je prineslo dve novi zmagi in vodilno mesto v skupini, ki vodi iz kvalifikacij v 1. ligo.

Vsi rezultati ... kvalifikacije za 1. ligo vzhod skupina C in F.


 

 

 


 

 

 


 

 

 

 

Galerija slik:

Starejše deklice 1 in 2 v 1. ligoStarejše deklice 1 in 2 v 1. ligoStarejše deklice 1 in 2 v 1. ligoStarejše deklice 1 in 2 v 1. ligoStarejše deklice 1 in 2 v 1. ligoStarejše deklice 1 in 2 v 1. ligoStarejše deklice 1 in 2 v 1. ligoStarejše deklice 1 in 2 v 1. ligoStarejše deklice 1 in 2 v 1. ligo

top