Medalja blizu, a tako daleč

Minice na 3. Odprtem prvenstvu v mini odbojki tik za najboljšimi.

Čeprav letos v Šempetru nismo ubranili lanske zmage, smo se domov vrnili zadovoljni, saj nismo vedeli, kaj sploh lahko letos pričakujemo, glede na to, da državnega prvenstva v mini odbojki ni več. Na koncu smo vseeno bili malo razočarani, ker smo bili tako blizu polfinala in boja za medalje. Na koncu je zmaga med deklicami odšla v Ankaran, med dečki pa v Maribor.

O turnirju v Šempetru je kapetanka Lana B. napisala: Lepega sobotnega dne, 18. 1. 2020. Smo se z ekipo mini odbojke odpravile v Prebold na turnir. V skupini smo igrale z Mislinjo, ki smo jo premagale 25:10 in 25:5, Vital Ljubljano III, ki smo jih premagale 25:4 in 25:13  in Ankaranom, proti njim smo pa izgubile z rezultatom 14:25 in 15:25. Z drugim mestom v skupini smo se uvrstile v 1/8 finala v katerem smo igrale proti Ljutomeru, ki smo jih uspešno  premagale z rezultatom 25:20 in 25:15. Po tej zmagi smo se uvrstile v 1/4  finale v Šempetru. Hitro smo se preoblekle in samozavestne odhitele  v Šempeter. Najprej smo pojedle kosilo, ki je bilo v šolski jedilnici. Začele smo se pripravljati na tekmo 1/4 finala proti Vital Ljubljana, prvi set smo dobile z razliko 25:16 drugi set je bil Vital boljši z razliko 10:25 napočil je tretji set, ki se je igral samo do 15, končale smo z razliko 6:15 za Vital. Nobena si ni predstavljala, da bomo prišle tako daleč, zato nismo bile razočarane, saj smo se uvrstili med 8 najboljših med 32 ekipami. So pa nam veliko podporo z tribun delali naši preljubi starši.


 

 

 


 

 

 


 

 

 

 

Galerija slik:

Medalja blizu, a tako dalečMedalja blizu, a tako dalečMedalja blizu, a tako dalečMedalja blizu, a tako dalečMedalja blizu, a tako dalečMedalja blizu, a tako dalečMedalja blizu, a tako dalečMedalja blizu, a tako dalečMedalja blizu, a tako dalečtop