Oranžna sobota

Deklice male odbojke do 4 zmag v Slovenj Gradcu in Selnici.

O turnirju v Slovenj Gradcu je Ana Š. napisala: V soboto, 25. 1. 2020, smo se ekipa mala Formis 1 odpravile na tekmo v Slovenj Gradec. Prvo tekmo smo igrale z Mozirjem. Zmagale smo z 2:0 v setih. Drugo tekmo pa smo igrali proti domačinkam in zmagale z 2:0 v setih. Najprej smo se bale obeh ekip, ampak naš ekipni duh, veselje do odbojke in naše prijateljstvo lahko premaga vse. VSE SE ZMORE, ČE SE HOČE!!

O turnirju v Selnici je Neža B. napisala: V soboto, 25. 1. 2020, smo ekipa Formis mala 2 igrale tekme drugega dela DP. Prvo tekmo smo igrale proti Turbini, zmagale smo z rezultatom 2:0. V prvem setu so igrale Iza, Tjaša K., Taja in Gala. V drugem pa Neža B., Lucija, Laura in Ela. Drugo tekmo smo igrale proti ŽOK G.S. Ptuj, zmagale smo z rezultatom 2:1. V prvem setu so igrale Iza, Tjaša K., Taja in Gala. V drugem pa Neža B., Lucija, Laura in Ela. Rezerve so bile Neža L., Mia, Tjaša T. in Zala.


Vsi rezultati ... A liga vzhod B.

Vsi rezultati ... B liga skupina C.


 

 

 


 

 

 


 

 

 

 

Galerija slik:

Oranžna sobotaOranžna sobotaOranžna sobotaOranžna sobotaOranžna sobotaOranžna sobotaOranžna sobotaOranžna sobotaOranžna sobotaOranžna sobotaOranžna sobotaOranžna sobota

top