Kuhali smo "Formis golaž"

Kuhali smo Kot člani krajevne skupnosti Rogoza, kjer se uradno nahaja sedež našega kluba, smo se udeležili praznovanja krajevnega praznika, ki je bil 26. avgusta v Športnem parku v Rogozi.

Še več, našo ekipo smo prijavili na že tretje tekmovanje v kuhanju Rogoškega lonca. Ekipo je vodil naš priznani "šef" Žarko Novak (svoje bogato kulinarično znanje je pokazal že v Kruševcu), pomožna dela pa sta mu pomagala izvajati še dva člana ekipe, drugače zvesta člana našega kluba.

Prijavljene so bile štiri ekipe: ekipa Društva krajanov Rogoze, ekipa Rdečega križa iz Rogoze, ekipa Društva upokojencev iz Rogoze in naša ekipa.


Obvezne sestavine lonca so bile:
- goveje meso,
- krompir,
- rumeno in rdeče korenje,
- fižol (zamenjali smo ga s papriko),
- česen in
- čebula.

Sliši se enostavno, a kuharske skrivnosti našega šefa so sestavine spremenile v edinstven končni izdelek. Rezultat je bil prazen lonec in klic po še.

Dogodek smo pa seveda izkoristili še za promocijo odbojke na naši bodoči plaži. Najmlajšim so se pridružile članice, trener Peter Možič pa je nesebično prenašal svoje bogato znanje na najmlajše.

Kuhali smo 'Formis golaž'Kuhali smo 'Formis golaž'Kuhali smo 'Formis golaž'Kuhali smo 'Formis golaž'Kuhali smo 'Formis golaž'Kuhali smo 'Formis golaž'Kuhali smo 'Formis golaž'Kuhali smo 'Formis golaž'Kuhali smo 'Formis golaž'Kuhali smo 'Formis golaž'

top