Created on Saturday, 02 February 2013 20:05

Vuzenica premočna za Formis II

Vuzenica premočna za Formis IIV 17. krogu v 3. DOL se je ekipa Formis II odpravila na gostovanje v Vuzenico k četrto uvrščeni ekipi prvenstva. Tekmo so dekleta pričela zelo motivirano, saj je na sodniškem stolčku sedela Urška Skarlovnik, ki je selektor regijske reprezentance starejših deklic, v naši ekipi pa igrajo kar štiri kandidatke za reprezentanco, ena pa je manjkala zaradi tekme istega dne za ekipo male odbojke.

Po 25 minutah igre v prvem nizu je naša ekipa slavila z rezultatom 25:23. Tudi začetek drugega je obetal izenačeno igro. Potem pa so prišle črne minute za našo ekipo in Vuzenica je z dobrim servisom povedla za osem točk, kar je bilo dovolj za gladko zmago. Isti zgodba se je na žalost ponovila tudi v tretjem nizu.

V četrtem nizu so 4MIS-ke zopet bolje zaigrale in držale korak z domačinkami vse do drugega tehničnega premora. V končnici seta pa so prevladale izkušnje domačink in tekma se je končala z rezultatom 3:1 za Vuzenico.

Ekipa Formis II je skozi vso tekmo prikazala solidno igro, vendar proti razpoloženejši ekipi in izdatni sodniški pomoči domačinkam, ni imela možnosti za zmago.

ŽOK Vuzenica : Formis II     3:1     (23:25,25:15,25:17,25:19)

Naslednjo tekmo 4MIS-ke II igrajo v soboto, 09.02. v domači dvorani v Hočah proti ekipi Črne.

Vuzenica premočna za Formis IIVuzenica premočna za Formis IIVuzenica premočna za Formis IIVuzenica premočna za Formis II

top