Created on Saturday, 09 February 2013 10:40

Formis mini mini nadaljuje z nabiranjem izkušenj

Formis mini mini nadaljuje z nabiranjem izkušenjNa pustno soboto so naše najmlajše odbojkarice odigrale prvi krog repasaša. Ekipa Formis mini mini, ki jo sestavljajo deklice iz 3. in 4. razredov, so se v Hočah pomerile z ekipama Galeje in keme iz Puconcev. Naše nadobudne odbojkarice so ponovno pokazale, da so se v nekaj mesecih treninga naučile veliko in da bodo v prihodnji sezoni, tako kot njihove leto starejše kolegice, ponovno krojile vrh slovenske odbojke v tej kategoriji.

Prvo tekmo so 4MIS-ke odigrale proti ekipi Galeje in tesno izgubile z rezultatom 1:2. Z malo več sreče bi bil lahko izid tekme obraten. So pa zato že v naslednji tekmi gladko premagale ekipo Keme in na obraz trenerja Boštjana izvabile širok nasmeh.

Kljub dejstvu, da so si punce priigrale še najmanj iganje na dveh turnirjih, pa so trenerjev cilj za letošnjo sezono že izpolnile.

Formis mini mini : Galeja Branik 1:2 (21.25, 27:25, 23:25) 1. Galeja Branik        
Galeja Branik : Kema Puconci 2:1 (25:16, 10:25, 25:23) 2. Formis mini mini        
Kema Puconci : Formis mini mini 1:2 (15:25, 08:25, 25:09) 3. Kema Puconci

Vse rezultate si lahko pogledate ..... TUKAJ.

Formis mini mini nadaljuje z nabiranjem izkušenjFormis mini mini nadaljuje z nabiranjem izkušenjFormis mini mini nadaljuje z nabiranjem izkušenjFormis mini mini nadaljuje z nabiranjem izkušenjFormis mini mini nadaljuje z nabiranjem izkušenjFormis mini mini nadaljuje z nabiranjem izkušenjFormis mini mini nadaljuje z nabiranjem izkušenjFormis mini mini nadaljuje z nabiranjem izkušenj

top