Created on Wednesday, 27 February 2013 16:56

Pet Formisk v regijski reprezentanci deklic

Pet Formisk v regijski reprezentanci deklicV ponedeljek 25.2. in v torek 26.2. je v Kranju potekal turnir regijskih reprezentanc Slovenije v kategoriji Starejših deklic in dečkov. Formiske so bile v letošnji Štajersko - Pomurski reprezentanci zastopane kar s petimi igralkami, kar je največ doslej in kar potrjuje kvalitetno delo z mladimi v našem klubu.

Formis je na izbor prijavil šest svojih igralk in kar petim se je vanjo tudi uspelo uvrstiti. Ana Štern, Aneja Tancer, Urška Špela Pregl, Pia Berglez in Nuša Trlep so v ekipi pustile lep pečat, saj so bile večji del tekmovanja nosilke igre ter stalnica v prvi postavi. Ekipo sta vodila trenerja OK Nova KBM, Urška Skarlovnik in Matjaž Hafner.

Reprezentanca odmevnega rezultata sicer ni dosegla, kar gre predvsem na revanš premalo skupnim treningom, saj kvaliteto dekleta nesporno imajo. Proti reprezentanci Gorenjske, ki so bile na koncu zmagovalke turnirja, so naša dekleta tesno izgubila z rezultatom v nizih 2:1, pri čemer je bilo v zadnjem nizu 16:14 za Gorenjke, naše pa so zapravile dve zaključni žogi. Na koncu so po zmagi nad reprezentanco Dolenjske osvojile peto mesto, razveseljuje pa dejstvo, da so bile po statističnih podatkih med najboljšimi.

Najboljša napadalka turnirja je bila Maja Košenina, sicer članica Nove KBM, naša Ana Štern pa je bila v konkurenci najboljših blokerk druga.

Več podatkov o turnirju regijskih reprezentanc in ostalih rezultatih si lahko pogledate ..... TUKAJ.

Za Štajersko - Pomursko regijsko reprezentanco so nastopale:

1 Keglevič Kaja Nova KBM
2 Pregl Urška Špela (L) FORMIS
3 Košenina Maja (C) Nova KBM
4 Štern Ana FORMIS
5 Poznič Klara Nova KBM
6 Tancer Aneja FORMIS
7 Ledinek Mia Nova KBM
8 Cvikl Mojca Nova KBM
9 Marinšek Nina Nova KBM
10 Zemljarič Maja Nova KBM
11 Rodošek Soraja Nova KBM
12 Dajčman Rebeka (L) Nova KBM
13 Trlep Nuša FORMIS
14 Berglez Pia FORMIS


Spisek igralk žal dokazuje, da se na našem koncu z mladimi konstantno kvalitetno dela le v dveh klubih.

Pet Formisk v regijski reprezentanci deklicPet Formisk v regijski reprezentanci deklicPet Formisk v regijski reprezentanci deklicPet Formisk v regijski reprezentanci deklicPet Formisk v regijski reprezentanci deklicPet Formisk v regijski reprezentanci deklicPet Formisk v regijski reprezentanci deklicPet Formisk v regijski reprezentanci deklicPet Formisk v regijski reprezentanci deklicPet Formisk v regijski reprezentanci deklicPet Formisk v regijski reprezentanci deklicPet Formisk v regijski reprezentanci deklicPet Formisk v regijski reprezentanci deklicPet Formisk v regijski reprezentanci deklicPet Formisk v regijski reprezentanci deklicPet Formisk v regijski reprezentanci deklic

top