Formis uspešno čez prvo pokalno oviro

Formis uspešno čez prvo pokalno oviroČlansko prvo moštvo je uspešno preskočilo prvo pokalno oviro. Tretjeligaška ekipa Kajuh iz Šoštanja v osmini finala ni bila dorastla tekmica našim dekletom, ki so obe tekmi, doma in v gosteh dobile gladko, obaktrat z rezultatom 3:0.

V drugi tekmi, ki je bila to sredo 17.10.2012 v Miklavžu, je tako trener Peter Možič priložnost za igro dal vsem dekletom in ponujeno priložnost so tudi uspešno izkoristile.

Naslednji nasprotnik naše ekipe bo ekipa Braslovč, ki je napredovala po dveh izjemno dramatičnih tekmah, obakrat je domača ekipa zmagala z rezultatom 3:2. O zmagovalcu in napredovanju je tako odločal zmagovalni niz, ki so ga s 15:5 dobile Braslovčanke.

Razpored pokalnega tekmovanja in ostale rezultate lahko vidite ..... TUKAJ.


Formis uspešno čez prvo pokalno oviroFormis uspešno čez prvo pokalno oviroFormis uspešno čez prvo pokalno oviroFormis uspešno čez prvo pokalno oviroFormis uspešno čez prvo pokalno oviroFormis uspešno čez prvo pokalno oviroFormis uspešno čez prvo pokalno oviroFormis uspešno čez prvo pokalno oviroFormis uspešno čez prvo pokalno oviroFormis uspešno čez prvo pokalno oviroFormis uspešno čez prvo pokalno oviro

top