Formis pustil dober vtis na prvi tekmi v Hočah

Formis pustil dober vtis na prvi tekmi v HočahNa prvi tekmi v novi dvorani v Hočah so igralke Formis sicer izgubile, a pustile zelo dober vtis. Nasproti so jim stale igralke ekipe HIT Nova Gorica, katere so v prejšnjih sezonah z lahkoto premagovale našo ekipo. Tokrat je bilo drugače!

Kljub deževni soboti, se je v dvorani zbralo skora 400 gledalcev, ki so ustvarili izjemno vzdušje in igralkam izdatno pomagali do še boljše igre.

Začelo se je, kot smo pričakovali. Z izjemnimi servisi so si naše igralke priigrale prednost, ki je do konca niza niso izpustile iz rok, čeprav so se gostje nevarno približale. Tako kot prvi niz, ki so ga naše igralke dobile na razliko, sta potekala tudi naslednja dva. Naše igralke so povedle, gostje so se približale, na žalost pa so gostje drugi in tretji niz, zopet na razliko tudi dobile.

Upali smo, da bodo 4MISKE še zmogle preobrat v četrtem nizu, a tukaj so gostje pokazale svojo kvaliteto in ga gladko dobile.

Formis : HIT Nova Gorica     1:3     (27:25, 23:25, 24:26, 15:25)

Pogled na lestvico ni najlepši, razveseljuje pa igra, ki jo naše igralke kažejo iz tedna v teden. Ob kančku sreče in takšnih navijačih kot jih imajo, se lahko nadejamo tudi boljših rezultatov!

Več lahko preberete ..... TUKAJ.


Foto: Vasja GRMEK


Formis pustil dober vtis na prvi tekmi v HočahFormis pustil dober vtis na prvi tekmi v HočahFormis pustil dober vtis na prvi tekmi v HočahFormis pustil dober vtis na prvi tekmi v HočahFormis pustil dober vtis na prvi tekmi v HočahFormis pustil dober vtis na prvi tekmi v HočahFormis pustil dober vtis na prvi tekmi v HočahFormis pustil dober vtis na prvi tekmi v HočahFormis pustil dober vtis na prvi tekmi v HočahFormis pustil dober vtis na prvi tekmi v HočahFormis pustil dober vtis na prvi tekmi v HočahFormis pustil dober vtis na prvi tekmi v HočahFormis pustil dober vtis na prvi tekmi v HočahFormis pustil dober vtis na prvi tekmi v Hočah

top