11 November 2012

Formis pomaga prizadetim v povodnji

Formis pomaga prizadetim v povodnjiPunce prve ekipe Formis so pokazale tudi svojo solidarnostno plat. V soboto, na dan pomembne tekme v državnem prvenstvu, so se dopoldan skupaj s svojim trenerjem podale v Zrkovce, kjer so zavihale rokave in pomagale odpravljati posledice zadnjih poplav, ki so prizadele te kraje.

Pomagale so svoji soigralki Nastji, katerim je Drava poplavila športni park z igrišči za odbojko na mivki. Spodnje slike kažejo vso grozoto narastle reke in posledice, ki so ostale, ko se je voda umaknila.

Najverjetneje jim je tudi ta poteza pomagala do pomembne zmage, ki so si jo nato priborile zvečer!

Punce, poteza vredna pohvale!!


Formis pomaga prizadetim v povodnjiFormis pomaga prizadetim v povodnjiFormis pomaga prizadetim v povodnjiFormis pomaga prizadetim v povodnjiFormis pomaga prizadetim v povodnjiFormis pomaga prizadetim v povodnjiFormis pomaga prizadetim v povodnjiFormis pomaga prizadetim v povodnjiFormis pomaga prizadetim v povodnjiFormis pomaga prizadetim v povodnjiFormis pomaga prizadetim v povodnjiFormis pomaga prizadetim v povodnjiFormis pomaga prizadetim v povodnjiFormis pomaga prizadetim v povodnjiFormis pomaga prizadetim v povodnjiFormis pomaga prizadetim v povodnji

top