Tudi iz Grosuplja brez točk

Tudi iz Grosuplja brez točkEkipa Formis so je v 8. krogu v 1. DOL odpravila v Grosuplje, kjer so se pomerile z domačo ekipo ATK Grosuplje, ki na prvenstveni lestvici zaseda zadnje mesto. Upanje po preporodu ekipe je bilo po zmagi nad Puconci veliko, a žal se zopet ni izšlo. Derbi začelja je postregel z izenačeno igro, zmage pa so se veselile domačinke.

Prva dva seta sta bila še posebej izenačena. Prvega so na razliko dobile domačinke, drugega pa, prav tako na razliko naše odbojkarice. V tretjem smo nato vsi upali, da se bo 4MIS-kam odprlo, žal pa so naredile preveč napak in domačinke so povedle z 2:1. Upanja na preobrat je bilo konec že na začetku četrtega seta, ko so domačinke povedle z 17:4. Proti koncu niza so se jim naše približale, a za kaj več ni bilo moči.

ATK Grosuplje : Formis     (3:1)     (25:23, 25:27, 25:18, 25:21)

Naslednjo tekmo bodo 4MIS-ke odigrale že to sredo, ko se bodo ob 20.00 uri v povratni tekmi 1/4 finala za pokal Slovenije pomerile z ekipo iz Braslovč. Prvo tekmo so Braslovčanke dobile s 3:1, doma pa upamo na preobrat in preboj v 1/2 finale.

Več o tekmi si lahko preberete ..... TUKAJ.

top