Konec sanj o Final four-u

Konec sanj o Final four-uUpali in verjeli smo, da bodo naše odbojkarice v povratni tekmi 1/4 finala za Pokal Slovenije uspele izničiti prednost Braslovčank in se uvrstiti na finalni turnir, kjer bodo tudi ekipe Nove KBM, Calcita in Alianse. Prvo tekmo v Braslovčah so naše izgubile z rezultatom 3:1.

Žal pa je bil to račun brez krčmarja.
Začelo se je sicer sanjsko. V prvem nizu je 4MIS-kam uspevalo vse. Odlični servisi, zanesljiv sprejem in učinkoviti zaključki so rezultirali v vodstvo z 1:0 v nizih. V drugem nizu pa so se že pričele kazati določene slabosti domačink. Igralke Braslovč so si sredi niza ustvarile prednost, ki jo kljub boljši igri v zaključku, 4MIS-ke niso uspele izničiti. V tretjem nizu so naše ponovno pokazale boljšo igro. Niz je bil izenačen, po napeti končnici pa so ga na razliko dobile gostje. Od tukaj pa je šlo le še navzdol. V četrtem nizu so na igrišču zagospodarile Braslovčanke in obračun zanesljivo privedle do konca ter se kot drugoligašinje zanesljivo uvrstile na zaključni turnir.

Pokalnih sanj je konec, zato bo sedaj potrebno vso koncentracijo usmeriti v naslednje prvenstvene boje. Že v soboto nas pričakujejo neposredne tekmice iz Zgornje Gorenjske.


Braslovče : Formis     (3:1)     (25:14, 25:27, 25:11, 25:22)
Formis : Braslovče     (1:3)     (25:18, 21:25, 24:26, 16:25)


Foto: Vasja Grmek

Konec sanj o Final four-uKonec sanj o Final four-uKonec sanj o Final four-uKonec sanj o Final four-uKonec sanj o Final four-uKonec sanj o Final four-uKonec sanj o Final four-uKonec sanj o Final four-uKonec sanj o Final four-uKonec sanj o Final four-uKonec sanj o Final four-uKonec sanj o Final four-uKonec sanj o Final four-uKonec sanj o Final four-uKonec sanj o Final four-uKonec sanj o Final four-uKonec sanj o Final four-uKonec sanj o Final four-u

top