Tokrat so Formiske razočale tudi z igro

Tokrat so Formiske razočale tudi z igroPo seriji tekem, kjer so naše odbojkarice pokazale solidno, na trenutke celo izredno in borbeno igro, a so kljub temu nesrečno izgubljale točke, tega na zadnji domači tekmi poti Vitalu iz Ljubljane niso zmogle in so zasluženo izgubile. Nezbrane, naborbene in na trenutke izgubljene 4MIS-ke bodo tako za obstanek v ligi morale pokazati neprimerno več.

Odbojkarice Vitala so v 10. krogu v 1. DOL upravičile vlogo favoritinj in gladko zmagale z rezultatom 3:0. Naše odbojkarice so se jim dostojno upirale le v prvem nizu, kjer so po velikem zaostanku še zmogle dovolj moči za priključek, izenačile na 24:24, nato lovile priključek do 29:29, a so na žalost niz izgubile. Drugi in tretji niz sta bila le formalnost. Vitalovke so prevladovale v vseh prvinah igre, naše odbojkarice pa se več niso uspele pobrati.

Formis : UOK Vital Ljubljana 0:3     (29:31, 18:25, 14:25)


Več sreče in znanja bo za uspeh potrebno pokazati že prihodnjo soboto, ko odhajajo v goste v Novo Gorico.

Več o tekmi si lahko preberete ..... TUKAJ.


Tokrat so Formiske razočale tudi z igroTokrat so Formiske razočale tudi z igroTokrat so Formiske razočale tudi z igroTokrat so Formiske razočale tudi z igroTokrat so Formiske razočale tudi z igroTokrat so Formiske razočale tudi z igroTokrat so Formiske razočale tudi z igroTokrat so Formiske razočale tudi z igroTokrat so Formiske razočale tudi z igroTokrat so Formiske razočale tudi z igroTokrat so Formiske razočale tudi z igroTokrat so Formiske razočale tudi z igroTokrat so Formiske razočale tudi z igroTokrat so Formiske razočale tudi z igroTokrat so Formiske razočale tudi z igroTokrat so Formiske razočale tudi z igroTokrat so Formiske razočale tudi z igroTokrat so Formiske razočale tudi z igroTokrat so Formiske razočale tudi z igroTokrat so Formiske razočale tudi z igro

top