Kema premočna za Formis

Kema premočna za FormisV 13. krogu v 1. DOL za ženske, so se naša dekleta v gosteh pomerila z ekipo Keme iz Puconcev. Obe ekipi sta v zadnjih dveh krogih premagali favorizirane ekipe iz vrha lestvice, zato smo ta dvoboj pričakovali še posebej nestrpno. Ekipa Keme se bori za uvrstitev v modro skupino, naša ekipa pa za čim boljše izhodišče pred boji v zeleni skupini.

Prvi niz so Formiske pričele zelo nervozno in to se je kaj hitro poznalo tudi na rezultatu. V tem nizu so uspele osvojiti vsega 12 točk. V drugem pa so se le pobrale in zaigrale bolj zbrano, posebej na sprejemu, ki je v prvem nizu šepal. Igra je bila izenačena do same končnice, kjer pa so domačinke ponovno prevladale in tudi ta niz dobile, tokrat z rezultatom 26:24.
Tretji niz so Formiske zaigrale na vse ali nič in hitro povedle s 7:1. Nato pa so jih domačinke pričele dohitevati in pri 18. točki tudi ujele. Končnica niza je ponovno pripadla domačinkam, ki so na ta način tekmo gladko dobile z rezultatom 3:0.

V zadnjem krogu se bodo naša dekleta doma pomerila z vodečo ekipo Alianse.

KEMA Puconci : Formis     3:0     (25:12, 26:24, 25:19)

Več o tekmi si lahko preberete ..... TUKAJ.


Foto: Jure Banfi

Kema premočna za FormisKema premočna za FormisKema premočna za FormisKema premočna za FormisKema premočna za FormisKema premočna za FormisKema premočna za FormisKema premočna za FormisKema premočna za FormisKema premočna za FormisKema premočna za FormisKema premočna za FormisKema premočna za FormisKema premočna za FormisKema premočna za Formis

 

top