Redni del končale z zmago proti vodilni ekipi

Redni del končale z zmago proti vodilni ekipiIgralke Formis-a so z odliko končale redni del tekmovanja. To soboto so se pomerile proti najboljši ekipi rednega dela prvenstva Aliansi in zmagale gladko, z rezultatom 3:0. Žal se želje po uvrstitvi v modro skupino niso uresničile, a ta zmaga vliva velik optimizem pred tekmami v zeleni skupini.

Pred tekmo z Alianso se, še posebej po gladkem porazu v prejšnjem kolu proti ekipi Keme iz Puconcev, nismo nadejali novih točk. A 4MIS-ke so dokazale, da v letošnji sezoni lahko vsak premaga vsakogar. Že uvodne točke so pokazale, da lahko pripravijo presenečenje. Z odličnimi servisi so igralke Formisa zagospodarile na igrišču in prvi niz dobile gladko z 25:15. Formiske so tako kot v prvem, tudi v drugem nizu naredile zelo malo napak in povedle z 16:10. V končnici niza so se jim gostje približale, a za kaj več so storile preveč nepotrebnih napak in domačinke so povedle z 2:0.

Tretji niz je bil še najbolj izenačen. Gostujoči trener je poskušal z novimi kombinacijami preobrniti igro svojih igralk, a 4MIS-ke so kljub izenačeni igri in rezultatu, v končnici le uspele zlomiti nasprotnice in rajanje se je lahko pričelo.

Redni del prvenstva se je s tem zaključil. Naša dekleta bodo sedaj nastopala v zeleni skupini, kjer bodo odigrala še po dve tekmi z ekipami UOK Vital, Nove Gorica in Grosuplje. Zadnja ekipa izmed te četvorke avtomatsko izpade v 2. ligo, predzadnja ekipa pa igra kvalifikacije z drugouvrščeno ekipo iz 2. lige.

FORMIS : Aliansa     3:0     (25:15, 25:20, 25:21)

Več o tekmi si lahko preberete ..... TUKAJ.

Redni del končale z zmago proti vodilni ekipiRedni del končale z zmago proti vodilni ekipiRedni del končale z zmago proti vodilni ekipiRedni del končale z zmago proti vodilni ekipiRedni del končale z zmago proti vodilni ekipiRedni del končale z zmago proti vodilni ekipiRedni del končale z zmago proti vodilni ekipiRedni del končale z zmago proti vodilni ekipiRedni del končale z zmago proti vodilni ekipiRedni del končale z zmago proti vodilni ekipiRedni del končale z zmago proti vodilni ekipiRedni del končale z zmago proti vodilni ekipiRedni del končale z zmago proti vodilni ekipiRedni del končale z zmago proti vodilni ekipiRedni del končale z zmago proti vodilni ekipiRedni del končale z zmago proti vodilni ekipiRedni del končale z zmago proti vodilni ekipiRedni del končale z zmago proti vodilni ekipiRedni del končale z zmago proti vodilni ekipiRedni del končale z zmago proti vodilni ekipiRedni del končale z zmago proti vodilni ekipiRedni del končale z zmago proti vodilni ekipiRedni del končale z zmago proti vodilni ekipiRedni del končale z zmago proti vodilni ekipiRedni del končale z zmago proti vodilni ekipiRedni del končale z zmago proti vodilni ekipiRedni del končale z zmago proti vodilni ekipiRedni del končale z zmago proti vodilni ekipiRedni del končale z zmago proti vodilni ekipi

top