Po zmagi proti Vitalu sedaj dva poraza

Po zmagi proti Vitalu sedaj dva porazaStanje na lestvici v zeleni skupini v 1. DOl se je močno zapletlo. Po tem, ko so Formiske v prvem krogu na gostovanju premagale ekipo Vitala, so v naslednjih dveh krogih doživele dva razmeroma gladka poraza. Najprej so to sredo igrale v gosteh proti zadnje uvrščeni ekipi Grosuplja, nato pa še v petek doma proti ekipi HIT Nova Gorica.

Natrpan urnik, ko se tekme izmenjujejo na dva do tri dni, je pri naših dekletih terjal svoj davek, s tem pa se je stanje na lestvici še dodatno zapletlo. Pred zadnje uvrščeno ekipo Grosuplja imamo tako sedaj le še tri točke prednosti (prejšnji teden jih je blo še sedem), za drugo uvrščeno ekipo Vitala pa zaostajamo že za štiri. Do konca prvenstva so še trije krogi in do takrat se lahko zgodi še marsikaj, od igranja v play off-u, pa do neposrednega izpada iz lige. Vsi seveda verjamemo v najboljše!

Obe zadnji tekmi sta se končali z navidez gladkima porazoma 4MIS-k. Rezultati v posameznih nizih, še posebej v tekmi z Grosupljim pa kažejo, da bi se ob nekaj več sreče naših, tekme lahko končale s popolnoma drugačnim rezultatom. To dejstvo nam vliva upanje pred preostalima dvema tekmama, ki bosta odločali o končni razvrstitvi na lestvici in obstanku v najmočnejši ligi.

Prihodnjo tekmo bodo Formiske ponovno odigrale doma in sicer 16.02. ob 19.00 uri z Vitalom. Upamo, da se bo v dvorani v Hočah ponovno zbralo toliko zvestih navijačev, kot na zadnji tekmi, ko nas je bilo preko 300.


Več o tekmi z Grosupljem si lahko preberete ..... TUKAJ.

ATK Grosuple : Formis     3:0     (25:24, 25:12, 25:23)


 

Več o tekmi s HIT Novo Gorico si lahko preberete ..... TUKAJ.

Formis : HIT Nova Gorica     0:3     (15:25, 30:32, 17:25)

Po zmagi proti Vitalu sedaj dva porazaPo zmagi proti Vitalu sedaj dva porazaPo zmagi proti Vitalu sedaj dva porazaPo zmagi proti Vitalu sedaj dva porazaPo zmagi proti Vitalu sedaj dva porazaPo zmagi proti Vitalu sedaj dva porazaPo zmagi proti Vitalu sedaj dva porazaPo zmagi proti Vitalu sedaj dva porazaPo zmagi proti Vitalu sedaj dva porazaPo zmagi proti Vitalu sedaj dva porazaPo zmagi proti Vitalu sedaj dva porazaPo zmagi proti Vitalu sedaj dva porazaPo zmagi proti Vitalu sedaj dva porazaPo zmagi proti Vitalu sedaj dva porazaPo zmagi proti Vitalu sedaj dva porazaPo zmagi proti Vitalu sedaj dva porazaPo zmagi proti Vitalu sedaj dva porazaPo zmagi proti Vitalu sedaj dva porazaPo zmagi proti Vitalu sedaj dva poraza

top