Druga zmaga nad Vitalom v zeleni skupini

Druga zmaga nad Vitalom v zeleni skupiniKot izgleda, so pustne norčije Formiskam vlile novo moč in zagon. Po zmagi na gostovanju v Ljubljani, so dekleta tokrat tudi doma premagale ekipo Vitala, ponovno z enakim rezultatom 3:2.

Tekmo sta obe ekipi začeli dobro in vse do 16. točke je bil izid poravnan, nato pa so 4MIS-ke stopile na plin in z odličnimi servisi Urške Stavbar niz ztanesljivo dobile z rezultatom 25:18. Drugi niz so naše punce do končnice igrale odlično, na koncu pa jim je žal padla koncentracija in gostje so ga dobile tesno z rezultaom 25:23.ž

Tretji in četrti niz sta bili kopiji prvega in drugega. V tretjem zanesljiva zmaga naših, v četrtem pa ponovno tesen poraz. O zmagovalcu je tako odločal peti, skrajšani niz. 4MIS-ke so se ponovno zbrale, odlično servirale in niz zanesljivo privedle do končne zmage.

Poleg izkušenih igralk Maje Horvat, Angeline Ajnihar, Nine Reisman, Andreje Grašič, Nastje Gejser, Lee Geratič in Katje Karin Pintarič, velja tokrat še posebej izpostaviti odlično igro mlade Nike Šijanec (9 točk) ter odločilne servise Urške Stavbar, ki so bistveno pripomogli k novi zmagi.

Naslednjo tekmo 4MIS-ke igrajo v soboto, 23.02.2013, prav tako doma v Hočah. Tekma z neposrednimi konkurentkami ekipo iz Grosuplja bo odločilna, zato vas v čim večjem številu vabimo na ogled tekme in v podporo našim dekletom.

Formis : UOK Vital     3:2     (25:18, 23:25, 25:21, 23:25, 15:9)

Več o tekmi si lahko preberete ..... TUKAJ.

Druga zmaga nad Vitalom v zeleni skupiniDruga zmaga nad Vitalom v zeleni skupiniDruga zmaga nad Vitalom v zeleni skupiniDruga zmaga nad Vitalom v zeleni skupiniDruga zmaga nad Vitalom v zeleni skupiniDruga zmaga nad Vitalom v zeleni skupiniDruga zmaga nad Vitalom v zeleni skupiniDruga zmaga nad Vitalom v zeleni skupiniDruga zmaga nad Vitalom v zeleni skupiniDruga zmaga nad Vitalom v zeleni skupiniDruga zmaga nad Vitalom v zeleni skupiniDruga zmaga nad Vitalom v zeleni skupiniDruga zmaga nad Vitalom v zeleni skupiniDruga zmaga nad Vitalom v zeleni skupiniDruga zmaga nad Vitalom v zeleni skupiniDruga zmaga nad Vitalom v zeleni skupiniDruga zmaga nad Vitalom v zeleni skupiniDruga zmaga nad Vitalom v zeleni skupiniDruga zmaga nad Vitalom v zeleni skupiniDruga zmaga nad Vitalom v zeleni skupiniDruga zmaga nad Vitalom v zeleni skupiniDruga zmaga nad Vitalom v zeleni skupiniDruga zmaga nad Vitalom v zeleni skupini

top