Formiske sedaj že v igri za 1/4 finale play off-a

Formiske sedaj že v igri za 1/4 finale play off-aFormiske so se z novo zmago, tokrat proti neposrednim konkurentkam za izpad, ekipi ATK Grosuplje, na lestvici povzpele za eno mesto, se po točkah izenačile z ekipo Vitala in se lahko z zmago v zadnjem krogu proti ekipi HIT Nova Gorica celo uvrstijo v 1/4 finale play off-a.

Sobotno tekmo proti zadnje uvrščeni, a vedno neugodni ekipi Grosuplja, smo navijači in Formiske nestrpno pričakovali. Praznik odbojke so že zgodaj popoldan pričele mlade 4MIS-ke, ki so se pomerile v 3. DOL, nadaljevale pa članice, ki nastopajo v 1. DOL.

Nervoza in negotovost pa je trajala le nekaj uvodnih točk, nato pa so 4MIS-ke stopile na plin in suvereno in relativno gladko dobile vse tri nize. Naša dekleta so tudi v tej tekmi pokazale novo močno orožje, servis. Grosupeljčanke niso našle odgovora na odlične začetne udarce in od tukaj je njihova igra le še nazadovala. V zadnjem nizu so se gostje že sprijaznile z izpadom iz lige, kar je še dodatno olajšalo delo našim dekletom. Tudi mlajše igralke, ki so na tej tekmi dobile priložnost za igro, so le to z odliko izkoristile.

4MIS-ke so s to zmago na lestvici na drugem mestu v zeleni skupini prehitele ekipo Vitala. O tem, katera izmed teh dveh ekip bo igrala kvalifikacije za izpad in katera 1/4 finale za prvaka, se bo odločalo v zadnjem krogu. Formiske imajo težjo nalogo, saj se podajajo na gostovanje v Novo Gorico k vodilni ekipi zelene skupine, Vitalovke pa gostujejo v Grosupljem. Za 4MIS-ke šteje le zmaga, ob ugodnem razpletu druge tekme pa je možen tudi drugačen rezultat. Držimo pesti!

FORMIS : ATK Grosuplje     3:0     (25:17, 25:15, 25:14)

Več o tekmi lahko preberete ..... TUKAJ.

Formiske sedaj že v igri za 1/4 finale play off-aFormiske sedaj že v igri za 1/4 finale play off-aFormiske sedaj že v igri za 1/4 finale play off-aFormiske sedaj že v igri za 1/4 finale play off-aFormiske sedaj že v igri za 1/4 finale play off-aFormiske sedaj že v igri za 1/4 finale play off-aFormiske sedaj že v igri za 1/4 finale play off-aFormiske sedaj že v igri za 1/4 finale play off-aFormiske sedaj že v igri za 1/4 finale play off-aFormiske sedaj že v igri za 1/4 finale play off-aFormiske sedaj že v igri za 1/4 finale play off-aFormiske sedaj že v igri za 1/4 finale play off-a

top