Formis ima državno reprezentantko

Formis ima državno reprezentantkoOdbojkarski klub Formis je dobil še eno priznanje. Naša dosedanja organizatorka igre Angelina Ajnihar, po tej sezoni se bo skoraj zanesljivo preselila nazaj v vrste OK Nova KBM, je po koncu te sezone dobila povabilo v državno reprezentanco.

Angelina si je povabilo zaslužila s svojo prizadevnostjo in izvrstnimi igrami skozi vso sezono, še posebej pa na zadnjih tekmah sezone, ko so se Formiske pomerile s Calcitom in Novo KBM. Reprezentanca se pripravlja za letošnje Sredozemske igre, ki bodo v mestu Mersin v Turčiji. Prvi del priprav, ki so dekleta oddelale v Mariboru, je bila Angelina edina organizatorka igre in v tem času so vse pripravljalne tekme dobile.

Po prvem delu priprav, sedaj se reprezentanca seli v Planico, je med drugim selektor Oleg Gorbačov še povedal: »Še enkrat več moram pohvaliti Angelino Ajnihar, ki nikoli do zdaj še ni bila v nobeni reprezentanci in resnično nisem pričakoval, da se bo tako dobro ujela z ekipo. Zagotovo ni najšibkejši člen te reprezentance! Angelina je bila ves čas priprav med najbolj prizadevnimi.«

Še eno priznanje za Angelino, njene trenerje in naš klub!

Slovenska ženska reprezentanca na SI v Mersinu:

Organizatorki igre: Angelina Ajnihar (Formis Bell), Mojca Božič (Aliansa).
Sprejemalke: Monika Potokar (Le Hainaut, Francija), Urška Igličar (Nova KBM Branik), Živa Recek (ZDA), Sara Valenčič (Luka Koper).
Blokerke: Valentina Založnik (San Francisco Athletics, ZDA), Saša Planinšec, Sara Hutinski, Elena Kučej (vse Nova KBM Branik).
Korektorica: Iza Mlakar (Nova KBM Branik).
Prosta igralka: Meta Jerala (Zgornja Gorenjska).
Selektor: Oleg Gorbačov, pomočnik selektorja: Goran Jovičič, fizioterapevtka: Amela Hasanagić, zdravnica: Katarina Tonin, dr. med., statistik: Igor Klančišar, vodja poti: Damjan Marinko.

top