Formiske so z zmago pričele novo sezono

Formiske so z zmago pričele novo sezonoDolgo smo čakali in jo končno dočakali. S tekmo prvega kroga, ko so Formiske gostovale v Puconcih, se je pričela nova sezona v 1. DOL. Zaradi sprememb v trenerskem in igralskem kadru smo bili v pričakovanju vsi, igralke, trenerji in vodstvo, verjamem pa da tudi vsi navijači.

K še večji razburjenosti je pripomoglo tudi dejstvo, da so se 4MIS-ke odpravile na gostovanje k tradicionalno neugodnim igralkam Keme iz Puconcev, ki imajo letos precej premešano ekipo, prvič pa so tudi igrale v novi dvorani, pred več kot 400 gledalci.

A četica desetih navijačev Formisa se ni pustila preglasiti 40x večji množici domačinov. Ob bučnem spodbujanju so 4MIS-ke pokazale, da visoka pričakovanja pred letošnjo sezono niso zaman.

V štirih odigranih nizih so le v drugem rahlo popustile in gostjam v končnici dovolile, da so osvojile niz. V ostalih treh pa zanesljivo in suvereno. Nedvoumno se v igri Formisa pozna dodana vrednost Maje Desy - Vahen, ki je s svojo izkušenostjo razbremenila drugo Majo, Majo Horvat, ki je tokrat, skupaj z vsemi ostalimi igralkami, ponovno zaigrala sproščeno in učinkovito.

V igri Formisk je zagotovo še veliko rezerv in tega se zaveda tudi trener Sebastijan Zorenč, a sezona je še dolga in verjamemo, da bo tudi igra iz tekme v tekmo še boljša. Led je prebit, zdaj pa naprej, korak za korakom do končnega cilja.

Več o sami tekmi si lahko preberete ….. TUKAJ.


Rezultat tekme:
Kema Puconci : Formis     1:3 (22:25, 25:23, 9:25, 22:25)


V naslednjem krogu se bodo Formiske doma pomerile z ekipo UOK Vital iz Ljubljane. Tekma bo v soboto, 19.10.2013 s pričetkom ob 18.30 uri. Pred to tekmo pa se bodo dekleta Formis II v 3. DOL ob 16.00 uri pomerile z ekipo ŽOK Vuzenica.

Vabljeni vsi v dvorano VŠD Hoče, obljubimo, ne bo vam žal!


Vse rezultate kroga in lestvico si lahko pogledate ….. TUKAJ.

 

 Galerija slik (slike so slabše kvalitete - vir je telefon).
 Lepše slike si lahko ogledate na tej povezavi .... KLIKNI.

 

 

top