Generalka uspela, Italijanke tokrat premočne

Krst v novo sezono je uspel. V športno dvorano v Miklavžu nam je uspelo privabiti preko 500 gledalcev, ki so na delu videli našo prvoligaško ekipo in gostje iz Trentina.

Po več kot mesecu dni intenzivnih priprav na novo sezono se je našim igralkam poznala utrujenost. Tudi bolezni jim niso prizanesle, a pred tako pomembno (prvo) tekmo v sezoni so se zbrale in stisnile zobe. Italijanske mlade igralke, vse so namreč stare med 18 in 21 leti, so tokrat pokazale več svežine in gladko zmagale z rezultatom 3 : 0 (20, 23, 15). Nenavsezadnje pa so naše igralke tudi čutile pritisk s tribun, ki ga do sedaj, žal še niso bile vajene. Naj omenim, da so v zadnjih desetih dneh obe ekipi odigrali več prijateljskih tekem in nekajkrat so se zmage veselile tudi naše igralke. Tokrat, žal ne.

Po besedah glavnega stratega Petra Možiča pa ni razlogov za zaskrbljenost. Punce imajo še nekoliko težke noge zaradi intenzivnih treningov, njihova pripravljenost pred sezono pa je na mnogo višji ravni kot v preteklih sezonah, zaradi česar že z nestrpnostjo pričakujemo prve ligaške tekme.

Generalka pred tekmami v prvi ligi je torej, še posebej po organizacijski plati, uspela. Na tekmi je bilo prisotnih veliko ljubiteljev tega športa, igralke mlajših selekcij Formisa s svojimi trenerji in starši, nekdanje igralke Formisa, predstavniki lokalnih skupnosti na čelu z župani, sponzorji, bivši člani kluba, in še bi lahko naštevali. Samo želimo si lahko, da bi se podobno vzdušje na naših tekmah nadaljevalo skozi vso sezono. 

 

Foto: Vasja GRMEK


Generalka uspela, Italijanke tokrat premočneGeneralka uspela, Italijanke tokrat premočneGeneralka uspela, Italijanke tokrat premočneGeneralka uspela, Italijanke tokrat premočneGeneralka uspela, Italijanke tokrat premočneGeneralka uspela, Italijanke tokrat premočneGeneralka uspela, Italijanke tokrat premočneGeneralka uspela, Italijanke tokrat premočneGeneralka uspela, Italijanke tokrat premočneGeneralka uspela, Italijanke tokrat premočneGeneralka uspela, Italijanke tokrat premočneGeneralka uspela, Italijanke tokrat premočneGeneralka uspela, Italijanke tokrat premočneGeneralka uspela, Italijanke tokrat premočneGeneralka uspela, Italijanke tokrat premočneGeneralka uspela, Italijanke tokrat premočneGeneralka uspela, Italijanke tokrat premočneGeneralka uspela, Italijanke tokrat premočneGeneralka uspela, Italijanke tokrat premočneGeneralka uspela, Italijanke tokrat premočneGeneralka uspela, Italijanke tokrat premočneGeneralka uspela, Italijanke tokrat premočneGeneralka uspela, Italijanke tokrat premočneGeneralka uspela, Italijanke tokrat premočneGeneralka uspela, Italijanke tokrat premočneGeneralka uspela, Italijanke tokrat premočne

top