Led je prebit, prva zmaga v novem prvenstvu je dosežena

Igralke prve ekipe so izpolnile pričakovanja. V uvodni tekmi sezone v 1. DOL, ki smo jo vsi z nestrpnostjo pričakovali, so premagale ekipo ATK Grosuplje z rezultatom 3:2.

Naše odbojkašice so izredno odigrale prvi in tretji niz, v drugem in četrtem pa jim je žal popustila zbranost in tako je o zmagovalkah odločal peti niz. Okoli 200 gledalcev, ki se jih je zbralo v Športni dvorani v Miklavžu, je v petem nizu videlo pravi obraz ekipe Formis, ki je na koncu slavila zmago.

Led je prebit, punce so občutile slast zmage pred toliko zvestimi privrženci, prenesle breme domače publike in zmagale. Verjamemo, da bo od tu šlo še lažje.

Podrobnosti iz tekme si lahko preberete TUKAJ.

 

Foto: Vasja Grmek


Led je prebit, prva zmaga v novem prvenstvu je doseženaLed je prebit, prva zmaga v novem prvenstvu je doseženaLed je prebit, prva zmaga v novem prvenstvu je doseženaLed je prebit, prva zmaga v novem prvenstvu je doseženaLed je prebit, prva zmaga v novem prvenstvu je doseženaLed je prebit, prva zmaga v novem prvenstvu je doseženaLed je prebit, prva zmaga v novem prvenstvu je doseženaLed je prebit, prva zmaga v novem prvenstvu je doseženaLed je prebit, prva zmaga v novem prvenstvu je doseženaLed je prebit, prva zmaga v novem prvenstvu je doseženaLed je prebit, prva zmaga v novem prvenstvu je doseženaLed je prebit, prva zmaga v novem prvenstvu je doseženaLed je prebit, prva zmaga v novem prvenstvu je doseženaLed je prebit, prva zmaga v novem prvenstvu je doseženaLed je prebit, prva zmaga v novem prvenstvu je doseženaLed je prebit, prva zmaga v novem prvenstvu je dosežena

top