Lina Stražišar # 3 (srednja blokerka)

by admin

Novinka pri članski ekipi je tudi Lina Stražišar. Lini želimo obilo zdravja in energije, da sezono, ki je pred nami, s svojo ekipo odigra na maximalnem nivoju.

Namenila nam je tudi nekaj besed: Pri odbojkarske klubu Formis sem začela trenirati septembra 2015, kar pomeni, da bo letos že 5. leto. Ljubezen do odbojke že od majhnih nog name delijo moji družinski člani. Skozi leta v Formisu se je ta ljubezen samo nadgrajevala. Kot oseba bi rekla, da sem redno nasmejana, razen če gre kaj narobe, kar je razumljivo, prav tako sem zelo prilagodljiva, nimam nikakršnih problemov s spreminjanjem načrtov, sem tudi vztrajna, počela bom vse, samo da se naučim, kar začnem. S tem bom prav tako nadgrajevala svojo igralsko znanje in morda v prihodnosti prišla kam daleč, a to bom dosegla le s trdim delom, na kar sem pripravljena. Zato začnem zgodbo pri članicah Formis, videla pa bom, kam in kako me bo prihodnost ponesla.

 

Naj se zgodba o uspehu Formis 2020 začne.

Lina dobrodošla!

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje