Tjaša Babič # 15 (korektorka)

by admin

V novo sezono vstopamo hitrejši in močnejši tudi z našo Tjašo. V novi sezoni se bo prvič  preizkusila in dokazala v članski ekipi. Naprej nas nosijo sanje in sanje so dovoljene tistim, kateri si upajo. Veliko športnega uspeha, zdravja in odličnih treningov ti želimo.

Namenila nam je tudi par besed: Odbojko treniram pet let. Svojega življenja brez nje si sploh ne predstavljam več. Vesela in hvaležna sem, da sem dobila priložnost trenirati v članski ekipi. Moji cilji in pričakovanja so zastavljeni zelo visoko in upam, da jih bom lahko s trudom in pomočjo trenerjev ter mojega  kluba OK Formis uresničila. Upam, da bom kot igralka lahko še mnogo let preživela na odbojkarskem igrišču.

Naj se zgodba o uspehu Formis 2020 začne.

Tjaša dobrodošla!

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje