Deja Podjavoršek # 2 (podajalka)

by admin

Našo ekipo članic je v letošnji sezoni na poziciji podajalke okrepila Deja Podjavoršek. Deja prihaja iz Kostmann-Slovenj Gradec. Deja želimo ti, da se v novem okolju počutiš kot doma in da nam z skupnimi močmi pomagaš utirati pot k novim zmagam našega kluba Formis.

Namenila je nam nekaj besed ob prihodu: Odbojko igram že od mojega 10. leta, začela sem pri OK Slovenj Gradec. Že od malih nog sem strmela k napredku in se trudila za najboljše uspehe v ekipi. Vedno sem si želela narediti korak ali dva naprej, saj se trudim in delam za napredek. Moji cilji danes in v prihodnosti so igranje odbojke v kakovostnem klubu ter hkrati s tem redno nastopanje v kadetskih, mladinskih in članskih prvoligaških ekipah, zato sem se odločila, da se pridružim najboljši ekipi odbojkarskem klubu Formis.

Naj se zgodba Formis 2020 začne.

Deja dobrodošla!

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje