Marketing

by admin

PROŠNJA ZA SPONZORSTVO/DONATORSTVO

Spoštovani prijatelji odbojke,

ženski Odbojkarski klub Formis obstaja že od leta 1974. Ima bogato tradicijo in veliko željo, da bi omogočili aktivno igranje odbojke med dekleti v naši širši okolici še naprej.

Smo eden izmed redkih klubov, ki se je uspel uvrstiti v 1. slovensko državno odbojkarsko ligo zgolj z domačimi igralkami. V sezoni 2017/2018 smo v državnem prvenstvu 1. lige osvojili odlično 3. mesto. V letu 2018/2019 smo s člansko ekipo zaigrali tudi v mednarodni ligi CEV, v državnem prvenstvu pa osvojili 5. mesto. V tem letu smo bili nadvse uspešni tudi v mlajših selekcijah – osvojili smo naslov državnih prvakinj v selekcijah mini in starejše deklice ter 6. mesto pri mladinkah. Imamo odlične trenerje, ki že vseskozi nizajo uspehe v vseh kategorijah.

V Odbojkarskem klubu Formis imamo v petih različnih igralnih kategorijah registriranih okoli 120 igralk. Rezultate našega dobrega dela, predvsem pa nadarjenost posameznih igralk, so opazili tudi na Odbojkarski zvezi Slovenije, in sicer s povabilom dveh igralk v reprezentanco U19 ter štirih deklet v reprezentanco U17. Dekleta so v okviru reprezentance dosegla odlične rezultate.

Naša vizija in poslanstvo je postati eden od vodilnih slovenskih ženskih odbojkarskih klubov, ki bo uvrščen na najvišja mesta v 1. državni odbojkarski ligi, pokalnem tekmovanju, v mlajših kategorijah pa nadaljevati z odličnimi uvrstitvami na tekmah državnega prvenstva.

Odločeni smo nadaljevati dobro delo in zadržati mlade nadarjene igralke, jim nuditi skromne štipendije, primerno športno opremo in seveda izvrstne pogoje za treninge. Zagotavljati jim želimo kakovostne trenerje v vseh selekcijah. V novi sezoni nam je uspelo v klub pripeljati priznanega trenerja g. Borisa Klokočovnika, ki bo z mlado člansko ekipo nadgrajeval odbojkarsko znanje.

Ker pa so za vse našteto potrebna tudi finančna sredstva, vas prosimo, če nam po svojih zmožnostih pomagate uresničiti zastavljene cilje. To je obenem priložnost za vas, da lahko kot sponzor ali donator našega kluba prispevate k svoji prepoznavnosti tako v lokalnem kot tudi v širšem slovenskem prostoru. V upanju na prijazen odziv na našo prošnjo se vam že vnaprej lepo zahvaljujemo in vas športno pozdravljamo.

Če bi želeli z našim klubom dolgoročno sodelovati, smo vam za dodatne informacije na voljo na telefonski številki 051 373 188 (Ivan Halužan) ali na e-naslovu david@okformis.si.

Bodite tudi vi del našega uspeha!

Predsednik: Ivan Halužan,    l.r.
Podpredsednik: David Vodušek, l.r.

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje