Niz zmag se nadaljuje

by Boštjan Glodež

Tudi v osmi tekmi v letošnji sezoni so naše mlade Formiske osvojile vse tri točke.

Kljub odsotnosti kapetanke Žane Ivane Halužan Sagadin in Ronje Štampar so naše odbojkarice zmagale v Murski Soboti z rezultatom 3:0.

O tekmi je Lina Stražišar povedala: “Pred tekmo sem imela veliko tremo, saj sem prvič nastopila v prvi postavi, vendar smo z ekipo res tako povezane, da sem se v igrišču takoj sprostila in skupaj smo pokazale odlično igro. Sicer smo na začetku prvega seta z Mursko Soboto imele manjše težave, a smo se s skupnimi močmi in spodbujanjem na igrišču in tudi izven njega hitro vrnile v našo igro in pokazale, da smo z razlogom zmagovalna ekipa, ter tekmo na koncu tudi zmagale z rezultatom 3:0. Do naslednje tekme pa bomo še naprej redno in pridno trenirale. Tako kot na vsaki tekmi se bomo tudi na naslednjih pokazale v naši najboljši luči in tako drugim kot sebi dokazale, da me to zmoremo in da bomo ostale na vrhu do konca sezone.”

Več o tekmi na ŽOK Sobota : Formis.

V soboto, 19. 12. 2020, sledi 12. krog in tekma v domači dvorani z ekipo iz Logatca.

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje