Nove tri točke

by Boštjan Glodež

V 2. krogu je sledilo drugo gostovanje pri ekipi ŽOK Ljutomer in nove tri točke po zmagi s 3:1 v nizih.

Več o tekmi na ŽOK Ljutomer : Formis

O tekmi je srednja blokerka Ana Mojca Krajnc povedala: “Včeraj smo odigrale z ekipo Ljutomer, katera je bila prejšnjo sezono z nami na vrhu lestvice. Zaradi tega smo čutile pred tekmo neko večjo odgovornost in željo po zmagi. Prav zaradi vsega pritiska, se prvi set nismo zbrale in igrale tako kot znamo, zato smo ga tudi izgubile. Sledili so naslednji trije seti, v katerih smo pokazale kaj znamo, vendar kljub prepričljivi zmagi vse vemo, da lahko našo igro še izboljšamo. Verjamem, da bomo to tudi dosegle v naslednjih tekmah, ki nas čakajo.”

Že v petek, 8. 10. 2021, sledi tekma 3. kroga, ko bodo Formiske na prvi domači tekmi v Hočah gostile močno ekipo iz Mozirja.

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje