Poker zmag

by Boštjan Glodež

V Hočah so igrale starejše deklice 2, v Mariboru pa starejše deklice 1.

Na prvem turnirju 2. lige vzhod so mlade Formiske dosegle dve zmagi.

Razpored in vsi rezultati na starejše deklice – 2. liga – vzhod B

O turnirju je kapetanka Nina Kranjc povedala: V soboto, 4. 12. 2021, smo starejše deklice 2 odigrale dve tekmi v VŠD Hoče. Najprej smo se pomerile z ekipo ŽOK Sobota I. Zaradi poraza v prvem nizu, smo na igrišče v drugem nizu stopile z večjo motivacijo in željo ter tekmo zmagale z rezultatom 2:1 v nizih. Naslednjo tekmo smo odigrale proti ekipi ŽOK G.S.V. Ptuj. Tako prvi, kot drugi niz smo uspešno odigrale ter zmagale z rezultatom 2:0 v nizih.”


Ekipa Formis I je v 1. ligi vzhod začela tekmovanje prav tako z dvema zmagama.

Razpored in vsi rezultati na starejše deklice – 1. liga – vzhod

O turnirju je Maša Divjak povedala: Danes je ekipa Formis st. deklice I otvorila sezono tudi v tem tekmovanju, saj smo odigrale svoj prvi turnir. Prvo tekmo smo zmagale proti Ljubnem (2:0). Priložnost za igro smo dobile vse igralke. Drugo tekmo smo odigrale proti ekipi iz Mozirja. Tudi to tekmo smo igrale vse igralke in zmagale z 2:0. Obe tekmi sta na začetku bili precej izenačeni, vendar smo si z večjo zbranostjo in borbenostjo priigrale dve zmagi. Veselimo se naslednjih turnirjev in zmag.”

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje