Male prišle do brona – Rače 13.05.2012

Razmerje moči na vrhu se v dveh letih ni spremenilo! Tako kot pred dvema letoma v kategoriji Mini, so se tudi letos v kategoriji Mala, na finalni turnir uvrstile iste ekipe: Neptun iz Kanala, Vital iz Ljubljane, Calcit iz Kamnika in Formis iz Rogoze. Že s samo uvrstitvijo v finale so bila dekleta vseh ekip zmagovalke, na finalnem turnirju pa so odločale malenkosti, boljša zbranost in manj lastnih napak. 

Letošnji finalni turnir je v Osnovni šoli Rače organiziral OK Formis. Prva tekma se je začela ob 10.00 uri, nasproti pa sta si stali prvouvrščena ekipa zahodnega polfinala Vital in drugo uvrščena ekipa vzhodnega polfinala, domačinke Formis. Prvi set je rutinirano pripadel Vitalovkam, drugi pa domačinkam. Odločilni tretji niz je postregel z izvrstno in predvsem izredno napeto odbojko. Po boljši končnici so ga tesno dobile igralke Vitala in tako smo dobili prvega finalista.

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje