Ana Lukman # 17 (sprejemalka)

by admin
Ana Lukman je zagotovo ena izmed igralk naše članske in klubske prihodnosti. K nam Ana prihaja kot druga okrepitev iz OK NKBM Branik. Kvaliteta in naravni talenti za odbojkarsko tehniko in igro so ji dobesedno položeni v zibelko. Veseli smo, da je Ana spoznala naše želje ter cilje v prihodnosti in se odločila ter prišla v naš klub. Želimo ji zvrhano mero zdravja in optimizma v prihajajoči sezoni ter skupnega druženja na treningih, kjer bo svoje naravne talente lahko samo še izpopolnila do brezhibnosti.

Ob prihodu nam je namenila par besed : Stara sem 15. let. Odbojka me spremlja že od malih nog, saj sem hodila na treninge in tekme mojih staršev. Tako sem jo tudi vzljubila in v drugem razredu obiskala svoj prvi trening. Od takrat je odbojka moja vsakodnevna spremljevalka, način življenja in velika ljubezen. Med ukvarjanjem z njo sem se naučila vztrajnosti, predanosti, sledenja ciljem ter skupinskega dela. Treningi me vedno znova spomnijo, da je za vsak rezultat potreben trud ter za uresničitev slehernih sanj zaupanje vanje. Zaradi športa sem boljša jaz, saj se z vsakim treningom učim borbenosti in vzdržljivosti, hkrati pa strpnosti in fair-playa. Tako kot vsi športniki, tudi jaz želim uspeti v igranju odbojke. Svoji novi ekipi, klubu in sebi želim veliko lepega druženja in uspehov na tekmovanjih.

Naj se zgodba o uspehu Formis 2020 začne.

Ana dobrodošla!

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje