Lana Zupan # 8 (libero)

by admin

Na poziciji libera se tretjo sezono v članski ekipi predstavi Lana Zupan. Višje, hitreje, močneje to so njene vrline v odbojkarski igri. Lana, želimo ti obilo zdravja, odličnih treningov ter da boš na poziciji libera, kar se da uspešno in samozavestno odigrala vlogo kraljice obrambe.

Namenila nam je nekaj besed o sebi in prihodnosti: Stara sem 18 let in odbojka me veseli že od četrtega razreda. Svojo odbojkarsko pot sem začela na mestu sprejemalke, kasneje pa nadaljevala na liberu, kjer najbolj uživam v uspešnih sprejemih in seveda tudi v obrambah. Na igrišču najraje pokažem svojo borbenost, vztrajnost in disciplino. Nove sezone z novo ekipo se že zelo veselim, saj vem, da lahko napredujem fizično in prav tako psihično, kar je za moja leta zelo pomembno.

Naj se zgodba o uspehu Formis 2022 začne.

Lana dobrodošla!

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje