Lana Daks # 11 (srednja blokerka)

by admin

Prvo sezono med članicami se bo predstavila naša mlada Formiska Lana. Tudi njo krasi izreden napredek v vseh prvinah odbojkarske igre, ki ga je dosegla pod strokovnim vodstvom naših vrhunskih trenerjev. Tudi Lana ni samo odbojki predana športnica ampak je tudi oseba, ki zori v vseh pogledih in se razvija v vrhunsko igralko. Veseli smo, da nam bo v novi sezoni pomagala do novih zmag.

Namenila nam je tudi par besed: Stara  sem 15 let in z odbojkarsko žogo sem se prvič srečala v četrtem razredu. Sem vztrajna, željna novega znanja, izzivov in uspehov. Moji cilji v prihodnosti so uspešno zaključiti gimnazijo, se vpisati na željeno fakulteto ter čim bolje usklajevati šport s šolanjem. Zelo se veselim prihodnje sezone, saj pričakujem veliko pridobljenega znanja, dobrih predstav na igrišču ter odličnega sodelovanja z ekipo, trenerji in vodstvom v klubu.

 

Naj se zgodba o uspehu Formis 2020 začne.

Lana dobrodošla!

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje