Žana Ivana Halužan Sagadin # 18 (C) (podajalka)

by admin

Kapetanka  je zagotovo ena izmed zelo pomembnih igralk naše članske ekipe in klubske prihodnosti. Veseli smo, da je Žana Ivana bila in bo z nami tudi v prihodnje. Želimo ji zvrhano mero zdravja in optimizma v prihajajoči sezoni ter skupnega druženja na treningih in uspeha na odbojkarskem parketu.

Namenila pa je nam tudi nekaj besed o sebi: Prihajam iz Zg. Dupleka in igram na mestu podajalke. Odbojko treniram 8 let in jo seveda želim tudi v prihodnje. Sem zanesljiva, potrpežljiva in znanja željna oseba. V odbojki se želim še naprej truditi po svojih najboljših močeh in doseči čim več novih mejnikov. Verjamem, da bom lahko v prihajajočih sezonah v odbojkarskem klubu Formis prejela ogromno novega znanja, ki se ga že neizmerno veselim.

Naj se zgodba o uspehu Formis 2023 začne.

Žana Ivana dobrodošla.

 

 

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje