Mala I brez finala, mali II končno 20. mesto

by Boštjan Glodež

V soboto, 22. 4. 2023, so potekali turnirji za končna mesta in oba polfinalna turnirja v Državnem prvenstvu v mali odbojki za deklice za sezono 2022/2023.

V Hočah smo lahko spremljali polfinalni turnir, na kateren se žal ekipi Formis I ni uspelo uvrstiti v finale oz. med 4 najboljše ekipe in bo za konec sezone igrala še na turnirju za končno 5. mesto.

O turnirju je Lana Jurgec povedala: “V soboto, 22. 4. 2023, smo igrale polfinale v Državnem prvenstvu v mali odbojki, ki je potekalo v VŠD Hoče. Prvo tekmo smo igrale ob 10.00 z OK Bled. To tekmo smo igrale 3 nize, vendar nam na žalost ni uspelo zmagati. Po tej tekmi smo imele še eno tekmo z SIP Šempeter. Tudi z njimi smo odigrale 3 nize, vendar je bila tudi ta tekma neuspešna, saj naša postava ni bila popolna. Čeprav sta bili obe tekmi izgubljeni moramo vedeti, da nas čaka še veliko tekem, zato je jasno, da bomo verjetno še kdaj kakšno tekmo izgubile. Ampak naj nas to ne ustavi. Kljub temu, da danes ni bil naš dan, verjamem, da bomo v prihodnosti osvojile še kakšno zmago in s tem razveselile tudi naše zveste navijače in trenerja Boštjana. Verjamem pa tudi, da bomo kmalu spet zaigrale na tekmah s polno paro in v popolni postavi.”

Razpored in rezultati obeh polfinalov

Ekipa Formis II je igrala v Krškem na turnirju za končno 17. mesto med 74 ekipami, ki so letos nastopale v Državnem prvenstvu pri mlajših deklicah.

Razpored in rezultati turnirja za 17. mesto

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje