Popolna sobota

by admin

Začela je mala odbojka, nadaljevala druga ekipa in dokončala prva ekipa za popolno soboto Formisk.

Dopoldan so igralke male odbojke dosegle 4 zmage, Malo 1 sedaj čakata 2 turnirja v finalnem delu Štajerske regije, Mala 2 pa bo nadaljevala tekmovanje na turnirjih za mesta.

Popoldan je najprej druga ekipa dosegla zmago proti ekipi iz Celja, nato pa prva ekipa proti ekipi iz Kopra.

O turnirju v Hočah je Maša H. napisala: V soboto 2. februarja smo imele ekipa Formis mala 1 turnir v domači dvorani v Hočah. Med nami je že pred začetkom prve tekme vladalo dobro vzdušje, ki smo ga kasneje le še stopnjevale. Prvo tekmo smo igrale proti vrstnicam iz Maribora. Na začetku niza, je bilo s točkami zelo napeto, a smo se nato zbrale in odigrale kot znamo. V drugem setu pa smo začele na polno že pri prvi točki in nato zmagale z 2:0 v nizih. Nadaljevale smo s tekmo proti ekipi iz Zreč. Tokrat smo odlično začele že v prvem nizu in enako nadaljevale v drugem. V obeh nizih smo nasprotnice pustile na devetih točkah. Tako smo začele naš vikend in že skoraj zaključile prvi del državnega prvenstva.

O turnirju v Mariboru je Elena P. napisala: V soboto, 2. 2. 2019, smo imele igralke ekipe Formis mala 2 turnir v Mariboru. Zbrale smo se ob 9.00 in po krajših zapletih ogrevanje začele ob 9.30. Ob 10.00 se je začela naša prva tekma proti Rušam. V prvem setu so Nisa, Alina, Klara in Eva proti Rušam izgubile s 17:25. V drugem setu so se igralke Nina, Laura, Paulina in Zoja R. zelo potrudile ter dale vse od sebe in z tem zmagale drugi set s 25:22. V tretjem setu smo Alina, Nisa, Eva in Elena proti Rušam zmagale s 25:16. Končni rezultat v setih je bil 2:1. Drugo tekmo smo igrale proti Turbini. V prvem setu smo igrale Alina, Eva, Klara in Elena in proti vrstnicam iz Selnice zmagale z 25:6. V drugem setu so igrale vse, ki do takrat še niso imele priložnosti za igro. Ker so igralke drugega seta zmagale s 25:8, tretjega seta nismo igrale. Končni rezultat v setih je bil 2:0. Tako smo se po uspešnem turnirju vrnile domov.

Vse turnirje in rezultate lahko najdete na … Štajerska A in B.

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_2018_19/liga_4krog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje