Tudi minice v finale

by admin

Najmlajše Formiske so si priigrale uvrstitev na finalni turnir državnega prvenstva v mini odbojki.

Na polfinalnem turnirju v Hočah so si naše najmlajše odbojkarice priigrale uvrstitev na finalni turnir 4 najboljših ekip od skupno 52 iz vse Slovenije.
Uvrstitev na finalni turnir so si zraven Formisk priigrale še ekipe ŽOK Šentvid, Ankaran Hrvatini in Nova KBM Branik.

O turnirju je Maša H. napisala: V nedeljo, 23. 4. 2017, je potekal polfinalni turnir mini odbojke. Pričel se je ob 10. uri v  Hočah. Formiske smo prvo tekmo igrale z ŽOK Triglav Kranj. Prvi set smo gladko zmagale. Tudi v drugem nizu smo se potrudile in jih premagale. Tekma je bila že odločena, a smo tretji set želele zmagati, a se ni izšlo, tako smo zmagali 2:1 v nizih. Med našo tekmo so na sosednjem igrišču igrale ŽOK Šentvid in Braslovče I (2:1 za Šentvid). Drugo tekmo smo začele odločno in set zmagale. V drugem setu smo bile manj odločne in ga izgubile, tako kot tudi tretji set. Tako smo morale zmago predati nasprotnicam iz Šentvida. Na sosednjem  igrišču so Braslovče I morale priznati poraz ŽOK Triglavu Kranj (1:2 v setih). Tako smo se po odmoru podale v novo tekmo z Braslovče I. Prvi niz smo zmagale, drugega izgubile. Tretji niz je bil pri razliki osmih točk že skoraj odločen (tako bi zmagale Braslovče), a smo razliko zmanjšali na 3 (21:18 za Baslovče). Po odličnih servisih soigralke in borbenosti, ter navijanju smo se razživele in zmagale 2:1 v nizih. Ob našem igrišču je potekal spopad med ŽOK Šentvid in ŽOK Triglav Kranj  (2:1 za Šentvid). Z veliko truda smo se uvrstile na finalni turnir, ki bo 7. 5. 2017.

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.


 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mini/1-Sezona_2016-17/liga_polfinale}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje