Prve ne pozabiš nikoli

by Boštjan Glodež

V soboto, 15. 1. 2022, so naše najmlajše Formiske le dočakale svoje prve tekme na svoji odbojkarski poti. Kljub temu, da sta obe ekipi nastopili zelo zdesetkani zaradi bolezni, karanten in poškodb, sta bili vseeno tudi rezultatsko zelo uspešni, čeprav je na prvem mestu v tej kategoriji nabiranje izkušenj in spoznavanje drugih ekip ter tudi drugih dvoran.

Državno prvenstvo v mini odbojki uradno več ne šteje za naslov državnega prvaka, saj ni več ločeno na dečke in deklice, ampak nastopajo vse ekipe med seboj, lahko so tudi mešane in tudi pravih sodnikov ni. OZS pripravi sistem tekmovanja in javljajo se samo rezultati, najpomembnejše pa je, da najmlajše odbojkarice odigrajo čim več tekem z različnimi ekipami.

Ekipa Formis mini je igrala na Ravnah, ekipa Formis mini mini pa v Šempetru.

O turnirju na Ravnah je Nejla Merdanović povedala: “Prišel je čas za prvi turnir. Na treningih smo trdo vadili, ko je prišel čas za turnir smo dali vse od sebe, kar se je tudi videlo. Občutki so bili mešani. Bile smo jezne, vesele, žalostne ter neučakane glede rezultatov. Zvečer smo dobili rezultate. Izvedeli smo da je FORMIS na prvem mestu. Bila sem zelo ponosna nase kot kapetanko ter na našo skupino.”

Vsi rezultati 1. kroga na mini odbojka – turnir 2 in 3

Naslednji turnir upamo, glede na trenutne razmere, da bodo naše najmlajše Formiske odigrale v soboto, 29. 1. 2022.

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje