Finale za minice

by admin

Formiske med 4 najboljše ekipe v državnem prvenstvu v mini odbojki (letnik 2007 in mlajše) od skupno 52 ekip.

O turnirju v Braslovčah je Maša Z. napisala: Na sončno nedeljo, 22. 4. 2018, smo se odpravile na polfinalni turnir v Braslovče, kjer smo odigrale 3 tekme. Prvo tekmo smo odigrale z ŽOK Sobota in jih premagale s 3:0 v setih. Sledila je tekma z Braslovčami. Kljub borbenosti in veliki želji po zmagi smo izgubile z 2:1 v setih. Bile smo zelo žalostne, že proti koncu 1. seta nam je padla koncentracija. Sledila je zadnja tekma proti ŽOK Kema Puconci, to tekmo smo zmagale z 2:1 v setih. Zelo spodbudno za nas je bilo glasno navijanje in spodbujanje naših staršev s tribun. Kljub porazu proti Braslovčam smo se uvrstile v FINALE. Upam, da nas je ta poraz samo še bolj vzpodbudil, da bomo postale trdnejše, da bomo še bolj trdo trenirale, se med seboj še bolj vzpodbujale,  in da naslednjič na poti do zmage ne bomo živčne in bomo odločnejše.

Vse rezultate obeh polfinalnih turnirjev najdete … TUKAJ.

Finalni turnir bo v soboto, 19. 5. 2018, na katerem bodo zraven Formisk nastopile še ekipe Ankaran Hrvatini I, Vital Ljubljana I in Braslovče. Polfinalna para Ankaran : Formis in Braslovče : Vital, nato sledi tekma za 3. mesto ter na koncu še tekma za 1. mesto.

 

Naše najmlajše odbojkarice pa so nastopile na turnirju za mesta v Vuzenici.

O turnirju v Vuzenici je Mia J. napisala: Na prelepo sončno nedeljo, 22. 4. 2018, smo ekipa mini odbojke Formis II igrale že četrti turnir v državnem tekmovanju. Pot do Vuzenice je hitro minila. Čeprav nismo najboljše igrale (bile smo četrte), smo v igri zelo uživale. Ker nas je bilo na tekmi malo manj, smo lahko vse kar veliko igrale. Všeč nam pa je bilo tudi v garderobi. Upam, da današnja tekma ni zadnja v letošnji sezoni, saj si želimo še igrati.

Vse rezultate turnirjev za mesta najdete … TUKAJ.


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik Braslovče:{gallery Novice_ostali/Mini/1-Sezona_2017_18/polfinale}


Galerija slik Vuzenica:{gallery Novice_ostali/Mini/1-Sezona_2017_18/liga_3m}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje