Vrnitev med najboljše

by Boštjan Glodež

V soboto so si Formiske na drugi tekmi 1/8 finala v Kopru priigrale 1/4 finale in predvsem igranje v naslednji sezoni med 8 najboljšimi klubi v Sloveniji.

Več o tekmi na Luka Koper: Formis

O tekmi je Žana Godec povedala: “Včeraj smo po prvi tekmi doma še enkrat prikazale odlično igro, veliko borbo, sploh pa smo pokazale močno ekipno povezanost, ki smo jo gradile čez celo sezono. Uvrstitev v 1A. ligo je bil največji cilj, ki smo ga zastavili in po dveh sezonah smo presrečne, da nam je v Hoče uspelo vrniti odbojko na najvišje ravni v Sloveniji.”

Julija Grubišić Čabo pa je dodala: “Včeraj smo odigrale drugo tekmo 1/8 finala Sportklub prve odbojkarske lige, ki smo jo po dolgi, napeti, izenačeni borbi zasluženo tudi dobile. Čestitke ekipi iz Kopra, ki je pokazala kvalitetno in stabilno igro, kapo dol pa “mojim” puncam, da smo jim bile kos. Hvala tudi navijačem, s katerimi gremo novim zmagam naproti.”

Vabljeni v soboto, 19. 3. 2022, ob 19.00 v VŠD Hoče, da pozdravite naše mlade Formiske, ki bodo za nagrado lahko odigrale 1/4 finale 1A. Državne odbojkarske lige z aktualnimi državnimi prvakinjami iz Kamnika.

Oranžna je ljubezen večna …

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje