Formiske do 4 zmag

by admin

V Hočah je potekal prvi turnir v Državnem prvenstvu v mali odbojki.

Formis mala I in Formis mala II do 2 zmag na prvem kvalifikacijskem turnirju za “A” ligo, kamor se uvrstita prvouvrščeni ekipi iz vsake kvalifikacijske skupine. “A” liga za deklice bo potem razdeljena na vzhod (2 x 6 ekip) in zahod (2 x 6 ekip). Ostale ekipe bodo nastopale v “B” ligi.

O turnirju v Hočah je Ana Š. iz ekipe Mala I napisala: 12. 10. 2019, na prelepo sončno soboto, smo se Formiske Mala 1, z avtom, nekatere pa tudi peš, odpravile na 1. turnir državnega prvenstva v mali odbojki. Turnir se je pričel ob 10. uri v VŠD Hoče. Igrali smo dve tekmi, prvo tekmo smo igrali proti ŽOK Ljutomer. Tekmo smo zanesljivo zmagale z 2:0 v nizih. Sledil je odmor za malico. Naslednjo tekmo smo igrale proti Braslovčam II in zmagale z rezultatom 2:0 v nizih. Veselile smo se obeh zmag. Čeprav tokrat ni šlo na tesno, vemo, da bomo morale popraviti napake, ki so se med tekmo pogosto ponavljale, in pridno trenirati, saj bodo tekme vedno težje.

Vsi rezultati … kvalifikacije za “A” ligo skupina A in D.


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_2019_20/liga_1krogkv}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje