Mala 1 še brez poraza

by admin

S turnirjema v Zrečah in Rušah se je nadaljevalo Državno prvenstvo v mali odbojki.

O turnirju v Zrečah je Maša H. napisala: V soboto, 19. 1., smo se igralke ekipe Formis mala 1 odpravile na prvi turnir v letu 2019. Tako kot ponavadi smo dan začele z veliko dobre volje. Prvo tekmo smo odigrale proti ekipi iz Lenarta. V prvem in prav tako drugem setu smo zmagale z veliko prednostjo. V času naše igre sta na sosednjem igrišču igrali ekipi iz Zreč in Maribora, kjer so zmagale vrstnice iz Zreč. Tudi v drugo tekmo smo se podale z nasmehom na obrazu, igrale pa smo proti ekipi iz Maribora. Prvi set je bil na začetku zelo napet, vendar smo se od Mariborčank kasneje odcepile. Po prav tako dobro odigranem drugem nizu smo zmagale z 2:0 v setih. Tako smo se iz turnirja odpravile z dvema zmagama, veseljem in s kakšno novo izkušnjo. Torej se je naše leto na odbojkarskem področju dobro začelo.

O turnirju v Rušah je Eva K. napisala: V soboto, 19. 1. 2019, smo imeli turnir v Rušah. To je bil eden izmed naših najpomembnejših turnirjev, ki smo ga na žalost izgubile. Prvo tekmo smo igrale proti domačinkam iz Ruš. Prvi set se je začel malo pozneje kot bi se moral, saj so se zgodili manjši zapleti. Zaradi tega in nekaj neodločnosti in nezbranosti smo cel set izgubljale in ga na koncu izgubile s 6:25. Nato pa so vse svoje znanje pokazale punce iz druge postave in drugi set tudi zmagale s 25:17. Tako pa je prišel odločilen set, ki smo ga vzele premalo resno in ga z neodločnostjo izgubile s 14:25. Malo razočarane smo se podale v boj z Bistrico, ki je bila precej močen nasprotnik. Ko se je začel prvi set nas je vse bilo zelo strah, saj je to bila zelo pomembna tekma za uvrstitev na drugo mesto, ker pa nismo bile zbrane in smo naredile nekaj napak smo prvi set izgubile z 20:25. Tako smo bile še bolj živčne, a se je druga postava spet izkazala in zmagala drugi set s 25:23. In tako kot v boju proti Rušam smo tudi z igralkami iz Bistrice odigrale tretji set, ki smo ga z malo nesreče izgubile s 23:25. Tako smo se nekatere razočarane, nekatere pa ponosne na svojo igro odpravile domov.

Vse turnirje in rezultate lahko najdete na … Štajerska A in B.

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_2018_19/liga_3krog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje