Formiske do 3 zmag

by admin

S turnirjema v Benediktu in Hočah se je nadaljevalo Državno prvenstvo v mali odbojki.

Mala 1 je igrala v Benediktu, Mala 2 pa v Hočah.

O turnirju v Benediktu je Maša H. napisala: V soboto 1. decembra, smo se ekipa Formis mala 1 odpravile na drugi turnir Državnega prvenstva v mali odbojki, ki je potekal v Benediktu. Prvo tekmo smo odigrale proti domačinkam. V prvem setu smo bile na začetku prestrašene, kasneje pa v igro nismo vložile veliko energije. Zato pa je bil boljši drugi set, kjer je naša energija zelo izžarevala. Vendar smo tekmo vseeno zmagale z 2:0 v setih. Sledila je tekma proti vrstnicam iz Zreč. Pri tej tekmi pa smo odločno začele igrati že prvi set in z dobro igro nadaljevale v drugem. Tako smo se s turnirja odpravile z dvema zmagama. Priložnost za igro smo dobile vse igralke, svojo prvo uradno tekmo kot trenerka pa je preživela Tjaša, ki je slavila tudi rojstni dan. Vse najboljše še enkrat!

O turnirju v Hočah je Nisa P. napisala: Danes smo imele tekmo v Hočah (1.12.2018. Igrale smo proti Novi KBM in Bistrici. Prvo tekmo smo igrale proti Novi KBM. Prvi set so nas nasprotnice premagale kar z veliko prednostjo. Drugi set pa smo še z večjo željo po zmagi skoraj zmagale (23:25). Drugo tekmo smo igrale proti Bistrici, tam smo prvi set po dolgem vodstvu Bistrice le zmagale (25:23). Tudi drugi set smo zmagale in to z veliko prednostjo. Ta tekma je bila v veliko zadovoljstvo, saj se nam je močna želja po zmagi uresničila.

Vse turnirje in rezultate lahko najdete na … Štajerska A in B.

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik Benedikt:{gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_2018_19/liga_2krog}

Galerija slik Hoče:{gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_2018_19/liga_2krog2}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje