Mladinke v naslednji krog

by admin

V nedeljo, 25. 9. 2016, se je v VŠD Hoče odvijal turnir v kategoriji mladink. Med seboj smo se borile ekipe Celja, Mozirja in Formisa.

Tekmovanje se je pričelo s tekmo med Formisom in Celjem. Na začetku prvega seta smo si bili dokaj enakovredni, ampak na koncu smo Formiske povedle in zmagale set z rezultatom 25:20. V drugem setu nismo imele težav in smo set dobile suvereno in nasprotnike pustile na 7.točki ter tako dobile tekmo z rezultatom 2:0  (25:20, 25:7).

Drugo tekmo so med seboj odigrale igralke Mozirja in Celja. Mladinke iz Celja so tekmo dobile brez težav z rezultatom 2:0 (25:14, 25:11).

Formiske smo tako zadnjo kot tudi prvo zmagale s sproščeno igro brez večjih preobratov. Končni rezultat je bil 2:0 (25:16, 25:19) v našo korist in veselile smo se zmage.

Ekipo Formis so zastopale: Ana Kristina Šalinovič, Aneja Tancer, Špela Belec, Urška Špela Pregl, Pia Berglez, Melissa Cussigh, Anja Ertl, Jona Bauman, Mojca Čeh in Pia Pravdič.

Napisala: Pia Pravdič

 

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

 

 


 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mladinke/1-Sezona_16_17/liga_1krog}


Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje