Kadetinje ponovno s polnim izkupičkom

by admin

To nedeljo je ponovno v Draš centru, kjer smo v 3. DOL igrali že večer poprej, potekal 3. kvalifikacijski turnir za kadetinje. Nasprotnice našim so bile domačinke Nova KBM Branik II in ekipa iz Benedikta.

Prvo tekmo so Formiske odigrale proti domačinkam, ki so jih že premagale na domačem turnirju v Miklavžu. Tudi tokrat je bil izid enak, Formiske so zmagale z rezultatom 2:0. A tekma ni tekla tako gladko kot kaže rezultat. “»Disciplina v igri je sicer boljša, vendar še vedno daleč od želene”, je opozoril trener Peter Možič in še dodal: “Še vedno igramo rahlo po svoje.  Smo pa videli nekaj novih servisov, kar je spodbudno”.

Drugo tekmo so Formiske odigrale proti Benedičankam, ki so bile neznanka in so se pokazale kot zelo čvrsta ekipa. Še posebne težave so imele Formiske s servisi Barbare Grubišič – Čabo, a na koncu jim je uspelo premagati tudi to oviro.  Po napeti končnici v 2. nizu, so Formiske tudi to tekmo pripeljale do zmage z 2:0 v nizih.
Po tej tekmi je trener Možič povedal: “V bloku smo bili boljši in ta element nas je držal v igri. Nekaj težav smo imeli še v končnici drugega niza po vodstvu 24:19 ko smo izkoristili šele četrto set žogo. Spet so v igro vstopile vse igralke, vsaj za nekaj točk. Danes sta debitirali Lena Bojc in Staša Kučer in svoje delo sta opravili dobro.” 

Formiske so v svoji kvalifikacijski skupini še brez poraza in zasedajo prvo mesto. Naslednji in zadnji turnir bo v nedeljo 08.12.2013 v Lenartu.

Za Formis so igrale:
Ana Kristina Šalinovič, Nuša Trlep, Špela Belec, Brina Bračko, Maša Brumen, Urška Špela Pregl, Lena Bojc, Aneja Tancer, Gabi Gselman, Ana Štern, Staša Kučer.

Vsi rezultati tega kroga:

Nova KBM Branik II : FORMIS  0:2 (10:25, 15:25)
FORMIS : Benedikt  2:0 (25:19, 25:23)
Benedikt : Nova KBM Branik II  1:2 (25:19, 14:25, 11:15)

 

Vse rezultate kroga in lestvico si lahko pogledate ….. TUKAJ.

  Galerija slik: {gallery Novice_ostali/Kadetinje/1-Sezona_2013-14/KVAL_3krog}

 

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje