Minice brez poraza na finalni turnir LŽM

by admin

V soboto je v Zrečah potekal tretji turnir tekmovanja Liga Žoga miga v mini odbojki. Naše najmlajše Formiske so s tremi novimi zmagami redni del tekmovanja, kjer so se z vsako ekipo pomerile po enkrat, končale brez poraza.

Tokratne nasprotnice naših najmlajših odbojkaric so bile vrstnice iz Mozirja, Zreč in Slovenj Gradca. Vse tri tekme so naše najmlajše dobile z 2:0 v nizih ter tako redni del tekmovanja LŽM zaključile z 11 zmagami. Že naslednjo soboto pa jih čaka nov resen preizkus, ko se bodo na finalnem turnirju LŽM še enkrat med seboj pomerile prve štiri ekipe. Pričakujemo lahko 3 razburljive tekme za naše najmlajše 4-miske.

Finalni turnir bo v soboto, 15.11.2014, v Šoštanju.


Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

 

   Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mini/1-Sezona_2014-15/LZM_3krog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje