Konec prvega dela

by admin

V Hočah je potekal zadnji turnir prvega dela v mali odbojki.

Odigrane so bile še zadnje tekme v skupini “B” štajerske regije. Igranje v finalnem delu štajerske regije so si zagotovile ekipe: Formis mala 1, Formis mala 2 in Turbina ter ekipe iz skupine “A”: Nova KBM Branik 1, Nova KBM Branik 2 in STK Zoja. Vsako ekipo še čakata po 2 tekmi z ekipo iz nasprotne skupine, rezultati odigranih tekem se prenesejo. Najboljše 3 ekipe se bodo uvrstile v drugi del državnega prvenstva oz. med 16 najboljših ekip od skupno 69 ekip iz vse Slovenije, ostale ekipe pa bodo lahko nadaljevale tekmovanje še na turnirjih za končna mesta.

O turnirju je Nika K. napisala: V soboto, 10. 12. 2016, je v ŠD Hoče potekal zadnji turnir v letošnjem letu. V prvi tekmi smo se pomerile z ekipo Formis 1. Kljub dobri igri in velikemu boju smo izgubile z rezultatom 1:2. Čeprav smo izgubile, smo bile igralke zelo vesele, saj smo osvojile niz proti velikim favoritinjam.
V drugi tekmi je bil naš nasprotnik ekipa Pohorje Volley iz Ruš. Prvi niz smo zmagale brez težav, v drugem nizu pa so igralke iz Ruš povedle s 23 proti 20 in bile blizu zmage v 2. nizu. Po dobri menjavi in po napetem boju smo uspele rezultat preobrniti in zmagati z 2:0 v nizih. S celotno igro smo bile igralke zelo zadovoljne in vesele tudi končnega 2. mesta v naši skupini, kjer smo zaostale samo za ekipo Formis 1.

Taja G. K. iz ekipe Formis mala 1 pa je dodala: 10. 12. 2016  smo v domači dvorani igrale zadnjo tekmo v prvem delu državnega prvenstva. Igrale smo proti Formis mala 2 in ŽOK Ptuj. Svoje klubske nasprotnice smo v prvem nizu gladko premagale, v drugem nizu pa so nam kolegice pokazale izredno borbeno igro in zmagale drugi niz. V tretjem nizu smo se pošteno potrudile in zmagale. Formiske 2, čestitamo za super igro.
Drugo tekmo smo igrale proti ŽOK Ptuj in jih premagale.
Hvala klubskim kolegicam za presenečenje ob koncu tekme – pred celo dvorano!

Naslednji turnir bo predvidoma v soboto, 21. 1. 2017.

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

 

 


 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_16_17/liga_5krog}


Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje