Pričakovan poraz v Kopru

by admin

V 8. krogu v 1. DOL so se Formiske napotile na drugi konec Slovenije v Koper. Deževna in zaspana sobota ni vlivala posebnega upanja na uspeh, saj so Koprčanke trenutno vodeča ekipa prvenstva, za nameček pa je zaradi bolezni doma ostala še najizkušenejša Formiska Maja Vahen Desy.

Potek tekme je potrdil predvidevanja. Koprčanke so prednjačile predvsem pri začetnih udarcih, v napadu pa so z hitro igro razbijale obrambo Formisk. V prvem nizu so naše punce še sledile domačinkam, a za kak niz niso imele nobenih možnosti. Še posebej ekspresen je bil tretji niz, v katerem so priložnost na obeh straneh dobile igralke, ki drugače igrajo manj.

Ekipa Luke Koper tako ostaja brez poraza trdno na prvem mestu, Formiske pa bodo morale naslednje točke iskati v tekmah z ekipami, ki so jim po kvaliteti in točkah bliže.

Naslednja priložnost bo že naslednjo soboto, ko jim v goste prihaja ekipa iz Braslovč.

Rezultat tekme:
Luka Koper : FORMIS     3:0 (25:20, 25:17, 25:6).

Za Formis so igrale:
Nuša Trlep, Ana Sešel 9, Katja Karin Pintarič 5, Urška Stavbar, Nuša Polanec 1, Lea Geratič, Nastja Gajser 8, Nina Petranović 5, Ana Štern 1.

  Galerija slik:{gallery Novice_1.DOL/1-Sezona_14_15/8krog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje