Minice med 16 v Sloveniji

by admin

Deklice mini odbojke OK Formis so uspešno odigrale prvi del državnega prvenstva v mini odbojki (letnik 2006 in mlajše) za sezono 2016/2017, v katerem je letos začelo s tekmovanjem 52 ekip iz vse Slovenije.

Na turnirju v Selnici ob Dravi je ekipa Formis mini, kljub dejstvu, da zaradi bolezni ni nastopila v najmočnejši postavi, svoje delo opravila zanesljivo z dvema zmagama s 3:0 v nizih. Uspešen konec prvega dela so deklice skupaj s starši proslavile ob pici.

Ekipa Formis mini je zanesljivo osvojila prvo mesto v štajerski regiji ter se bo v drugem delu državnega prvenstva, ki se bo nadaljevalo 18. 2. 2017, borila za čim višja mesta.
Na prvem turnirju drugega dela državnega prvenstva bodo nasprotnice naših Formisk vrstnice iz Maribora, Prevalj ter odvisno od rezultatov na zadnjem turnirju koroške regije, saj se za zadnje preostalo mesto borijo še ekipe iz Slovenj Gradca, Dravograda in Mislinje. Prvi dve mesti vodita na turnir, ki bo 4. 3. 2017, na katerem se bosta »delili« prvi dve vstopnici za polfinalni turnir državnega prvenstva v mini odbojki.

Zadnji turnir štajerske regije bo v soboto, 28. 1. 2017, kjer bo nastopila samo ekipa Formis mini mini.

 

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mini/1-Sezona_2016-17/liga_5krog}


Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje